Bed, Boek & Breakfast

Vaste bezoekers van de Boekenboer in Formerum kennen deze plek als geen ander. De grote voormalige hooizolder van de boerderij waar de winkel ooit het levenslicht zag. U kunt op deze unieke plek blijven logeren, op zowel de Boekenzolder als de Hooizolder.

In onze verblijven zijn Wi-Fi en TV zonder extra kosten voor uw beschikbaar. De verblijven zijn helaas niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. In de boerderij is roken en open vuur niet toegestaan. Huisdieren zijn in onze BB&B niet toegestaan. Graag tot ziens in onze Bed, Boek & Breakfast.

 

Beschikbaarheid

Hieronder kunt u de beschikbaarheid van de appartementen zien. Vanzelfsprekend staan de groene blokken voor de vrije aankomstdatums en de rood/oranje blokken voor de bezette data.

do
1
vr
2
za
3
zo
4
ma
5
di
6
wo
7
do
8
vr
9
za
10
zo
11
ma
12
di
13
wo
14
do
15
vr
16
za
17
zo
18
ma
19
di
20
wo
21
do
22
vr
23
za
24
zo
25
ma
26
di
27
wo
28
do
29
De Boekenzolder                                                          
De Hooizolder                                                          

Prijs

Zowel de Hooi als Boekenzolder zijn vanaf twee nachten te boeken. De prijs geldt voor beide appartementen en wordt per nacht weergegeven.

De prijs is op basis van een overnachting voor twee personen en inclusief een heerlijk Boekenboerontbijt, BTW, handdoeken, bedlinnen, wifi, heerlijk onbeperkt lezen, toeristenbelasting en eindschoonmaak. Een derde persoon kost €40,00 per nacht. 

De appartementen

De Hooizolder

De Hooizolder is te bereiken via de ingang aan de westkant van de boerderij. Bij binnenkomst staat u meteen in de winkel van de Boekenboer. Via de ruime trap komt u bij uw verblijf aan de westkant. 

De Hooizolder bestaat uit een aparte slaapkamer, een woonkamer en een doucheruimte met toilet. Deze ruimte is dan ook het meest geschikt indien u met meer dan twee personen wilt verblijven. De slaapkamer is voorzien van een heerlijk tweepersoons boxspring bed en voldoende opbergruimte. 

De slaapplaats voor de derde persoon bestaat uit een goede slaapbank die in de woonkamer is geplaatst. Tijdens uw verblijf kunt u ook buiten vertoeven in de tuin.

De Boekenzolder

De Boekenzolder is net als de naastgelegen Hooizolder te bereiken via de ingang aan de westkant. Boven aan de ruime trap vind u aan de oostkant (linkerzijde) de Boekenzolder. 

Dit ruime verblijf bestaat uit een eigen doucheruimte met toilet centraal in het verblijf. Verder bestaat deze uit één grote ruimte waar zowel slaapgelegenheid is als het woongedeelte. Mocht u het appartement met drie personen bezoeken, dan zal u dus wel gezamenlijk een ruimte delen. De slaapruimte is voorzien van een heerlijk tweepersoons boxspring bed en voldoende opbergruimte. De slaapplaats voor de derde persoon bestaat uit een goede slaapbank. Tijdens uw verblijf kunt u ook buiten vertoeven in de tuin.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.